Wij brengen uw ideeën en visie tot leven

Op tijd, binnen budget en zonder poespas. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij behandelen ieder project op dezelfde wijze en met aandacht voor uw wensen. Bij Buijs Project is uw pand, woning of object in goede handen.

Als allround renovatiebedrijf voor binnen en buiten helpen wij u graag met uw project. We zijn gespecialiseerd in vocht(schade) en het voorkomen ofwel behandelen daarvan.

Vocht specialisten
Oog voor kwaliteit
VCA gecertificeerd
Samen meer bereiken!
Planning & resultaat
Klantgerichte service

Allround renovatiebedrijf

Als allround renovatiebedrijf voor binnen en buiten helpen wij u graag met uw project. We zijn gespecialiseerd in vocht(schade) en het voorkomen ofwel behandelen daarvan. Maar daarnaast kunnen we u ook helpen met een complete renovatie, het vernieuwen van uw schilderwerk, of het plaatsen van een nieuwe keuken in uw gerenoveerde pand.

Bekijk ons portfolio

Onze werkwijze

...
 • 1
  U heeft een probleem

  Met bijv. vocht(schade) in uw pand of woning, een bekladde muur of verouderde constructie.

 • 2
  Wij sporen het probleem op

  We onderzoeken het probleem en verhelpen dit met de benodigde werkzaamheden.

 • 3
  We zorgen voor volledige afwerking

  Uw pand of woning wordt weer als nieuw met een volledige opknapbeurt.

Gevelreiniging met behulp van straaltechnieken

Daarnaast is ook het reinigen ofwel stralen van objecten, muren en oppervlakken een van onze meest uitgevoerde diensten. Denk aan door vandalisme bekladde muren, door het weer aangetaste oppervlakken etc. Buijs Project heeft voor elke situatie een oplossing.

Meer over gevelreiniging

Vochtspecialisten

Als specialist in vochtproblemen en daardoor ontstane schadesporen wij uw probleem op en verhelpen dit met de benodigde werkzaamheden. Naast het verhelpen van het problemen, richten wij ons ook op het voorkomen van vochtschade. Denk aan het impregneren van uw gevel of op tijd schilderen van uw kozijnen.

Meer over vochtbehandeling

Service & advies

Wij staan voor kwaliteit en service tot in de kleinste details om ervoor te zorgen dat u als klant 100% tevreden bent. Ons vakmanschap wordt gevormd door de juiste combinatie van professionele vaardigheden en uitgebreide kennis en inzicht. Zo staan wij u als opdrachtgever graag bij met materiaal-, formaten-, kleuren- en productadvies.

Meer informatie en een offerte aanvragen

Of u voor een volledige renovatie gaat of slechts een deel van uw pand of object wilt opknappen, Buijs Project kan u helpen. U kunt ons bellen voor een vrijblijvende bezichtiging met een van onze projectleiders of via het offerteformulier alvast een foto insturen. Zo kunt u ons laten zien waar het om gaat en vertellen wat u in gedachten heeft. Vervolgens kunnen we op basis van uw wensen uw renovatieproject verder bespreken.

In samenspraak kunnen wij ook een gedetailleerde offerte aanleveren.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op +32 (0)3 666 87 40 of een e-mail sturen naar info@buijsproject.be We streven ernaar om uw bericht op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Vraag direct een offerte aan