Graffiti verwijderen

Graffiti, kunst voor de één, een doorn in het oog voor de ander. Buijs Project verwijdert daarom snel en effectief graffiti van woningen en (kantoor)panden. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken. We kijken altijd welke graffitiverwijderingstechniek het meest geschikt is voor uw situatie. Zo bent u snel en vakkundig van uw bekladde muren en objecten af.

Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat door middel van een speciale anti-graffiticoating het reinigen in de toekomst nog sneller kan gebeuren.

Alles over graffiti preventie

Graffiti preventie

Om te voorkomen dat graffiti hecht aan uw muur of object. kunnen wij een anti graffiti coating aanbrengen. Zo voorkomt u blijvende schade en is graffiti daarna ook veel gemakkelijker te verwijderen. We werken met 3 soorten coatingsystemen:

  1. Zelfopofferend systeem
    De graffiti wordt middels heet water onder aangepaste druk verwijderd, nadeel hiervan is dat een eventuele coating ook mee wordt verwijderd.
  2. Semi-permanent systeem
    Dit systeem bestaat uit 2 lagen, waarbij de toplaag bij het verwijderen van de graffiti ook wordt verwijderd. Na reiniging zal deze dus opnieuw moeten worden aangebracht.
  3. Permanent systeem
    Dit systeem bestaat uit 2 componenten. De beschermlaag wordt niet aangetast wanneer graffiti wordt verwijderd. Het nadeel hiervan is dat de dampdoorlatendheid van de gevel hiermee ook sterk verminderd. Bovendien is dit systeem duidelijk visueel waarneembaar. Het is wel de meest effectieve manier van preventie.

Permanente anti graffiti preventie

Na droging ontstaat bij het permanente systeem filmvorming. Hierdoor kunnen verven en pigmenten niet meer in de ondergrond worden opgenomen. (Spuit)verven e.d. hechten hierdoor niet meer op de ondergrond.

De permanente coating biedt daarnaast ook bescherming tegen schadelijke invloeden van “zure regen”, atmosferische vervuiling en dooizouten. De structuur van de behandelde oppervlakte verandert absoluut niet, de kleur wordt enigszins intensiever en de glansgraad van de behandelde ondergrond wordt gereduceerd.

Vraag direct een offerte aan

Al meer dan 50 jaar ervaring!

Al meer dan 50 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van Buijs Project. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om de renovatie van uw woning, bedrijfspand of zelfs een monument. Bij Buijs Project B.V. bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen