Een volledige opknapbeurt voor uw pand of woning

Buijs Project renoveert uw pand van binnen en van buiten, van dak tot en met kelder. We zorgen er voor dat uw pand er weer jaren tegen kan. Bij een complete renovatie zetten wij een combinatie van onze diensten in om tot het juiste resultaat te komen.

Ontdek wat wij kunnen doen

Renovatie buiten (dak, gevel, schilderwerk)

We beginnen onze inventarisatie aan de buitenzijde bij uw dakbedekking, controleren de gevels, het schilderwerk en indien nodig ook de beton of hout constructie. Na inventarisatie van de schade en/of uw wensen gaan we aan de slag. Van het stralen, opnieuw voegen en impregneren van uw gevel tot het bijwerken van het houtschilderwerk. Uw pand ziet er na onze behandeling weer als nieuw uit.

Renovatie binnen (wanden, vloeren, schilderwerk en montage)

Vervolgens nemen we ook de binnenzijde van uw pand of object onder handen. Van kozijnen tot het stralen van trappen, plaatsen van badkamers en keukens tot het leggen van de vloer en het schilderen van de wanden.

We zijn er trots op dat we voor het merendeel van de werkzaamheden, de benodigde vakkennis en vaardigheden voor u in huis hebben. En hebben we specifieke hulp nodig van bijvoorbeeld een loodgieter? Dan kan het zijn dat we enkele onderaannemers uit ons brede netwerk moeten inschakelen. Ook dat is voor Buijs Project geen enkel probleem.

Keuken en badkamer renovatie

Wij kunnen bij een complete renovatie ook uw keuken of badkamer vernieuwen. Van het tegelen van vloeren en wanden tot het plaatsen van bad, douche en wastafelmeubels. De volledige badkamer of keukenrenovatie wordt uitgevoerd door ons eigen deskundige montageteam.

Hierbij werken wij niet met standaard adviesprijzen, maar we realiseren uw badkamer of keuken voor een scherpe, transparante en voor u passende prijs.

Vraag direct een offerte aan

Al meer dan 50 jaar ervaring!

Al meer dan 50 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van Buijs Project. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om de renovatie van uw woning, bedrijfspand of zelfs een monument. Bij Buijs Project B.V. bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen