Wat kenmerkt een gietvloer?

Een gietvloer is zelfvloeiend, goed te reinigen, flexibel en overbrugt scheuren. Tevens zijn gietvloeren verkrijgbaar in vele kleuren (RAL kleuren). Men dient wel rekening te houden met het feit dat een gietvloer een krasgevoelige vloer is. Ons advies is daarom altijd om een transparante matte of glanzende afwerklaag aan te brengen.

Twee of drie componenten kunsthars

Kunsthars gebonden gietvloeren ontstaan uit de basis van twee- of driecomponenten epoxy- en polyurethaanharsen. Tweecomponenten is een basishars met een harder en eventueel een kleurstof. Driecomponenten wordt gevormd uit een basishars, harder, vulstof en indien gewenst een kleurstof. De vulstof zorgt voor meer massa, het harsgehalte is voor een goede vloeiing van de vloer.

Welke vloercoating is voor u geschikt?

Ondergrond speelt een grote rol bij de keuze voor een vloercoating. Maar nog belangrijker is de functie van de vloer. Wordt de vloer alleen gebruikt om over te lopen? Of rijdt er per dag honderd keer een heftruck over op en neer?

Advies
Samen met u bekijken we uw specifieke situatie en zoeken we uit welk type vloercoating geschikt is. Indien wenselijk en/of noodzakelijk verrichten we metingen in de ondergrond, zodat we bijvoorbeeld het vochtpercentage in de vloer kunnen bepalen.

Uitvoering
Na een gedegen advies leggen we uw nieuwe vloercoating aan. Van het voorbehandelen van de ondergrond tot het toepassen van diverse applicatietechnieken, onze vakkundige medewerkers zorgen voor een strak en functioneel resultaat. En of u nu een particuliere garagevloer of een vloeistofdichte vloer in een bedrijfsmatige omgeving wilt, bij Buijs Project bent u aan het juiste adres!

Al meer dan 50 jaar ervaring!

Al meer dan 50 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van Buijs Project. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om de renovatie van uw woning, bedrijfspand of zelfs een monument. Bij Buijs Project B.V. bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 3 70
Offerte aanvragen